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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | REALINI, C.E.; BRITO, G.; MONTOSSI, F. Avances en la caracterización y mejora del perfil de ácidos grasos de la carne vacuna uruguaya: desafíos y oportunidades. In: JORNADAS URUGUAYAS DE BUIATRÍA, 43., 2015, PAYSANDÚ, UY.; GIANNEECHINI, E.; MATTO, C. (Ed.). [Trabajos presentados]. Paysandú: Centro Médico Veterinario de Paysandú/Sociedad Uruguaya de Buiatría, 2015. 13-22Biblioteca(s): INIA Tacuarembó; INIA Treinta y Tres. |
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2. |  | MONTOSSI, F.; ARES, G.; ANTÚNEZ, L.; BRITO, G.; LUZARDO, S.; DEL CAMPO, M.; REALINI, C. Preferencias, motivaciones y cambios e nel consumo de carne en Uruguay. Revista INIA Uruguay, Diciembre 2022, no.71, p. 43-47. (Revista INIA; 71)Biblioteca(s): INIA Treinta y Tres. |
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3. |  | MONTOSSI, F.; CAZZULI, F.; BRITO, G.; REALINI, C.; LUZARDO, S.; ROVIRA, P.J.; FONT-I-FURNOLS, M. The challenges of aligning consumer preferences and production systems: Analysing the case of a small beef meat exporting country. International Journal of Agricultural Policy and Research, 2018, v. 6, no. 9, p. 144-159. History article: Received 31 July 2018; Revised 17 September 2018; Accepted 21 September 2018, Published 25 October, 2018.Biblioteca(s): INIA Tacuarembó; INIA Treinta y Tres. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | SALDAIN, N.E.; PÉREZ DE VIDA, F.; BLANCO, P.H.; CAPDEVIELLE, F.; LAVECCHIA, A.; BONNECARRERE, V.; BERMÚDEZ, R.; MENDEZ, J.; ORTÍZ, A.; ZAMBRANO, C.; RAMIS, C.; LAZO, J.V.; CÁSARES, M.; GHNEIM, T.; ANZALONE, A.; LENTINI, Z.; AVILA, L.A.; MEROTTO, A.; PÍRIZ, M.; LEAL, A. Environmental impact of the adoption of Imidazolinone-resistant rice in contrasting production systems in Latin America. [Poster]. In: Proceedings of the Temperate Rice Conference, 4, 2007, Novara, Italy. Ed. Bocchi, A., Ferrero, A., Porro, A., 2007, Novara: SIRFI. p. 224-225.Tipo: Trabajos en Congresos/Conferencias |
Biblioteca(s): INIA Treinta y Tres. |
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Registros recuperados : 1 | |
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