|
|
Registros recuperados : 5 | |
2. |  | NAVAJAS, E.; LAMBE, N.R.; FISHER, A.V.; NUTE, G.R.; BÜNGER, L.; SIMM, G. Muscularity and eating quality of lambs: Effects of breed, sex and selection of sires using muscularity measurements by computed tomography. Meat Science, 2008, Volume 79, Issue 1, Pages 105-112. doi: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2007.08.006 Article history: Received 11 April 2007; Received in revised form 14 August 2007; Accepted 19 August 2007.
Corresponding author: Navajas, E.A.; Sustainable Livestock Systems Group, Scottish Agricultural College, King's Buildings, United...Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
|   |
3. |  | PRIETO, N.; ROSS, D.W.; NAVAJAS, E.; NUTE, G.R.; RICHARDSON, R.I.; HYSLOP, J.J.; SIMM, G.; ROEHE, R. On-line application of visible and near infrared reflectance spectroscopy to predict chemical?physical and sensory characteristics of beef quality. Meat Science, 2009, Volume 83, Issue 1, Pages 96-103. doi: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2009.04.005 Article history: Received 18 January 2009; Received in revised form 30 March 2009; Accepted 3 April 2009.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
|   |
4. |  | FONT I FURNOLS, M.; REALINI, C. E.; GUERRERO, L.; NUTE, G. R.; SAÑUDO, C.; CAMPO, M. M.; MUELA, E.; OLIVER, M. A. Efecto del sistema de alilmentación sobre la aceptabilidad de la carne ovina uruguaya en el mercado europeo In: MONTOSSI, F.; SAÑUDO, C. (Eds.). Cooperación Hispano-Uruguaya. Diferenciación y valorización de la carne ovina y bovina del Uruguay en Europa: Influencia de Sistemas de Producción sobre Bienestar Animal, Atributos Sensoriales, Aceptabilidad y Percepción de Consumidores y Salud Humana Montevideo (Uruguay): INIA, 2007. p. 107-112 (INIA Serie Técnica ; 168)Biblioteca(s): INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
|    |
5. |  | REALINI, C. E.; FONT I FURNOLS, M.; GUERRERO, L.; PETERS, Z.; NUTE, G. R.; CAMPO, M. M.; SAÑUDO, C.; OLIVER, M. A. Efecto del sistema de alimentación sobre la aceptabilidad de la carne de vacuno uruguaya en el mercado europeo In: MONTOSSI, F.; SAÑUDO, C. (Eds.). Cooperación Hispano-Uruguaya. Diferenciación y valorización de la carne ovina y bovina del Uruguay en Europa: Influencia de Sistemas de Producción sobre Bienestar Animal, Atributos Sensoriales, Aceptabilidad y Percepción de Consumidores y Salud Humana Montevideo (Uruguay): INIA, 2007. p. 71-77 (INIA Serie Técnica ; 168)Biblioteca(s): INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
|    |
Registros recuperados : 5 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | TITTONELL, P.; KLERKX, L.; BAUDRON, F.; FÉLIX, G.F.; RUGGIA, A.; VAN APELDOORN, D.; DOGLIOTTI, S.; MAPFUMO, P.; ROSSING, W.A.H. Ecological intensification: local innovation to address global challenges. In: Lichtfouse, Eric (Ed.). Sustainable Agriculture Reviews: volume 19. Springer, 2016, Chap.1, pp.1-34.Tipo: Capítulo en Libro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Expresión de búsqueda válido. Check! |
|
|