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2. |  | FAROPPA, S.; ZOPPOLO, R.; GARCÍA, M.; BELLENDA, B.; DELGADO, M.; CASTRO, S.; BATYI, D. Cómo producimos alimentos en la huerta? In: ZOPPOLO, R.; FAROPPA, S.; BELLENDA, B.; GARCÍA, M. (Ed.). Alimentos en la huerta: guía para la producción y consumo saludable. Montevideo (UY): INIA-OPS-UDELAR, 2008 p. 17-154Biblioteca(s): INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
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1. |  | FERRINHO, A.M.; PERIPOLLI, E.; BANCHERO, G.; PEREIRA, A.S.C.; BRITO, G.; LA MANNA, A.; FERNANDEZ, E.; MONTOSSI, F.; KLUSKA, S.; MUELLER, L.F.; BERCHIELLI, T.T.; BALDI, F. Effect of growth path on carcass and meat-quality traits of Hereford steers finished on pasture or in feedlot. Animal Production Science, 2020, Volume 60, Issue 2, Pages 323-332. Doi: https://doi.org/10.1071/AN18075 Article history: Received 30 January 2018 / Accepted 14 May 2019 / Published online 4 December 2019.
Funding information:
This work was supported by Sao Paulo Research Foundation (FAPESP grant #2016/22022-4 and #2011/21241-0), Brazil,...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
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