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Registros recuperados : 7 | |
6. |  | HIRIGOYEN, A.; VARO-MARTINEZ, M.A.; RACHID, C.; FRANCO, J.; NAVARRO-CERRILLO, R.M. Stand characterization of eucalyptus spp. Plantations in uruguay using airborne lidar scanner technology. Remote Sensing, 1 December 2020, Volume 12, Issue 23, Article number 3947, Pages 1-19. Open Access. Doi: https://doi.org/10.3390/rs12233947 Article history: Received: 16 October 2020 / Revised: 5 November 2020 / Accepted: 21 November 2020 / Published: 2 December 2020. Acknowledgments: The authors thank the Instituto Nacional de Investigaciones Agropecuarias (INIA-Uruguay) for...Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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7. |  | RESQUÍN, F.; DUQUE-LAZO, J.; ACOSTA-MUÑÓZ, C.; RACHID, C.; CARRASCO-LETELIER, L.; NAVARRO-CERRILLO, R.M. Modelling Current and Future Potential Habitats for Plantations of Eucalyptus grandis Hill ex Maiden and E. dunnii Maiden in Uruguay. Forests, 2020, vol. 11, Issue 9, Article 948. OPEN ACCESS. Doi: https://doi.org/10.3390/f11090948 Article history: Received: 6 July 2020; Accepted: 24 August 2020; Published: 29 August 2020.
Supplementary material.
This article belongs to the Special Issue Modeling of Species Distribution and Biodiversity in Forests -...Biblioteca(s): INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
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Registros recuperados : 7 | |
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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | CAMPO, M. M.; RESCONI, V. C.; OLLETA, J. L.; PARDOS, J. J.; LARA, P.; SAÑUDO, C. Evaluación sensorial de carne de novillos finalizados en diferentes sistemas de alimentación In: MONTOSSI, F.; SAÑUDO, C. (Eds.). Cooperación Hispano-Uruguaya. Diferenciación y valorización de la carne ovina y bovina del Uruguay en Europa: Influencia de Sistemas de Producción sobre Bienestar Animal, Atributos Sensoriales, Aceptabilidad y Percepción de Consumidores y Salud Humana Montevideo (Uruguay): INIA, 2007. p. 67-70 (INIA Serie Técnica ; 168)Tipo: Capítulo en Libro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
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2. |  | RESCONI, V. C.; CAMPO, M. M.; LARA, P.; PARDOS, J. J.; OLLETA, J. L.; FONT I FURNOLS, M.; GUERRERO, L.; SAÑUDO, C. Evaluación sensorial de carne de corderos finalizados en diferentes sistemas de alimentación In: MONTOSSI, F.; SAÑUDO, C. (Eds.). Cooperación Hispano-Uruguaya. Diferenciación y valorización de la carne ovina y bovina del Uruguay en Europa: Influencia de Sistemas de Producción sobre Bienestar Animal, Atributos Sensoriales, Aceptabilidad y Percepción de Consumidores y Salud Humana Montevideo (Uruguay): INIA, 2007. p. 103-106 (INIA Serie Técnica ; 168)Tipo: Capítulo en Libro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
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3. |  | SAN JULIÁN, R.; NUTE, G.; SAÑUDO, C.; FONT I FURNOLS, M.; GUERRERO, L.; MONTOSSI, F.; MONSÓN, F.; MARTÍNEZ CEREZO, S.; PARDOS, J.J. Sensorialy evaluation of lamb meat produced under different production systems of Uruguay. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY (ICoMST), 51., 2005, Baltimore, Maryland, USA. Proceedings. p. 166-173Tipo: Trabajos en Congresos/Conferencias |
Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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Registros recuperados : 3 | |
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