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Registros recuperados : 5 | |
3. |  | DURAN, H.; LÓPEZ-VILLALOBOS, N.; ALLES, G.; LA MANNA, A.; RAVAGNOLO, O. Development and validation of a mechanistic whole dairy farm model to evaluate farming strategies under grazing conditions in Uruguay. Conference Proceeding. In:18th World IMACS Congress and MODSIM International Congress on Modelling and Simulation: Interfacing Modelling and Simulation with Mathematical and Computational Sciences, Proceedings. Cairns, Australia 13-17 July 2009, p.512-518. 2-s2.0-80053020568 Sponsors: CSIRO, Australian Mathematical Sciences Institute, Griffith University,eWater Cooperative Research Centre, Department of Sustainability and Environment.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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4. |  | DURAN, H.; ALLES, G.; LA MANNA, A.; RAVAGNOLO, O.; LOPEZ-VILLALOBOS, N. Modelo de simulación de tambos : 1. Consumo de pasturas y suplementos. In: CONGRESO ARGENTINO DE PRODUCCIÓN ANIMAL, 32. 2009. Resúmenes. Malargüe, Mendoza, AR: AAPA, 2009. (Revista Argentina de Producción Animal, v. 29, supl.1, p. 376-377, 2009).Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
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5. |  | DURAN, H.; ALLES, G.; LA MANNA, A.; RAVAGNOLO, O.; LOPEZ-VILLALOBOS, N. Modelo de simulación de tambos: 2. Partición de la energía en la vaca. In: CONGRESO ARGENTINO DE PRODUCCIÓN ANIMAL, 32. 2009. Resúmenes. Malargüe, Mendoza, AR: AAPA, 2009. Revista Argentina de Producción Animal, v. 29, supl.1, p. 377-378, 2009.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
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Registros recuperados : 5 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | SHAFER, S.R.; WALTHALL, C.L.; FRANZLUEBBERS, A.J.; SCHOLTEN, M.; MEIJS, J.; CLARK, H.; REISINGER, A.; YAGI, K.; ROEL, A.; SLATTERY, B.; CAMPBELL, I.D.; MCCONKEY, B.; ANGERS, D.A.; SOUSSANA, J.F.; RICHARD, G. Emergence of the global research alliance on agricultural greenhouse gases. Carbon Management, 2011, v.2, no. 3, p. 209-214Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : B - 2 |
Biblioteca(s): INIA Treinta y Tres. |
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Registros recuperados : 1 | |
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