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Registros recuperados : 15 | |
5. |  | DE LA FUENTE, J.; DIAZ, M.T.; ÁLVAREZ, I.; OLIVER, M.A.; FONT I FURNOLS, M.; SAÑUDO, C.; CAMPO, M.M.; MONTOSSI, F.; NUTE, G.R.; CAÑEQUE, V. Fatty acid and vitamin E composition of intramuscular fat in cattle reared in different production systems. Meat Science, Volume 82, Issue 3, July 2009, Pages 331-337. https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2009.02.002 Article history: Received 5 March 2008 // Received in revised form 7 January 2009 // Accepted 2 February 2009. Acknowledgements: This work has been made possible by funding from the AECI(Agencia Española de Cooperación Internacional), the...Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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6. |  | CAMPO, M.M.; SAN JULIÁN, R.; SAÑUDO, C.; OLLETA, J.L.; NUTE, G.R.; FONT I FURNOLS, M.; GUERRERO, L.; OLIVER, M.A.; CAÑEQUE, V.; ÁLVAREZ, I.; DÍAZ, M.T.; MONTOSSI, F. Análisis sensorial de la carne bovina de diferentes sistemas productivos y tiempos de maduración. In: JORNADA SOBRE PRESENTACIÓN DE RESULTADOS DEL PROYECTO, MADRID, MARZO, 2006; SAÑUDO, C.; MONTOSSI, F. (Coord.).Madrid: INIA (España), 2006. p. 25-26 Contiene presentación oral de M.M. Campo, p. 27-30.Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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7. |  | CAÑEQUE, V.; DÍAZ, M.T.; DE LA FUENTE, J.; SAÑUDO, C.; CAMPO, M.M.; OLIVER, M.A.; FONT I FURNOLS, M.; MONTOSSI, F.; SAN JULIÁN, R.; NUTE, G.R.; ÁLVAREZ, I. Comparación entre la composición de ácidos grasos de la carne de vacuno procedente de distintos sistemas de producción europeos en relación a la procedente de Uruguay en crianza extensiva. In: JORNADA SOBRE PRESENTACIÓN DE RESULTADOS DEL PROYECTO, MADRID, MARZO, 2006; SAÑUDO, C.; MONTOSSI, F. (Coord.). Madrid: INIA (España), 2006. p. 63-65 Contiene presentación oral de Vicente Cañeque, p. 67-69.Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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8. |  | FONT I FURNOLS, M.; SAN JULIAN, R.; GUERRERO, L.; SAÑUDO, C.; CAMPO, M.M.; OLLETA, J.L.; OLIVER, M.A.; CAÑEQUE, V.; ALVAREZ, I.; DIAZ, M.T.; BRANSCHEID, W.; WICKE, M.; NUTE, G.R.; MONTOSSI, F. Acceptability of lamb meat from different producing systems and ageing time to German, Spanish and British consumers. Meat Science, Volume 72, Issue 3, March 2006, Pages 545-554. DOI: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2005.09.002 Article history: Received 26 April 2005// Received in revised form 9 September 2005// Accepted 9 September 2005. Acknowledgements: We thank the AECI, INIA-Spain and INIA-Uruguay
for their financial support, the people of the different...Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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9. |  | OLIVER, M.A.; NUTE, G.R.; FONT I FURNOLS, M.; SAN JULIÁN, R.; CAMPO, M.M.; SAÑUDO, C.; CAÑEQUE, V.; ÁLVAREZ, I.; DÍAZ, M.T.; BRANSCHEID, W.; WICKE, M.; MONTOSSI, F. Aceptabilidad de la carne de vacuno procedente de diferentes sistemas de producción por consumidores alemanes, españoles e ingleses. In: JORNADA SOBRE PRESENTACIÓN DE RESULTADOS DEL PROYECTO, MADRID, MARZO, 2006; SAÑUDO, C.; MONTOSSI, F. (Coord.).Madrid: INIA (España), 2006. p. 41-43 Contiene presentación oral de M. Angels Oliver, p. 45-49.Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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10. |  | OLIVER, M.A.; NUTE, G.R.; FONT I FURNOLS, M.; SAN JULIÁN, R.; CAMPO, M.M.; SAÑUDO, C.; CAÑEQUE, V.; GUERRERO, L.; ALVAREZ, I.; DIAZ, M.T.; BRANSCHEID, W.; WICKE, M.; MONTOSSI, F. Eating quality of beef, from different production systems, assessed by German, Spanish and British consumers. Meat Science, November 2006, Volume 74, Issue 3, Pages 435-442. DOI: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2006.03.010 Article history: Received 3 November 2005 // Received in revised form 10 March 2006 // Accepted 10 March 2006. Acknowledgements: This authors thank the Agencia Espan?ola de Cooperacio´n Internacional (AECI), the Instituto Nacional de...Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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11. |  | DE LA FUENTE, J.; DÍAZ, M.T.; ÁLVAREZ, I.; SAÑUDO, C.; CAMPO, M.M.; OLIVER, M.A.; FONT I. FURNOLS, M.; MONTOSSI, F.; SAN JULIÁN, R.; NUTE, G.R.; CAÑEQUE, V. Effect of typical production system from several countries on fatty acid composition of beef. [Abstract]. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY (ICoMST), 51., 2005, Baltimore, Maryland, USA. Book of Abstracts, 2005. p. 32Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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12. |  | SAN JULIÁN, R.; SAÑUDO, C.; CAMPO, M.M.; OLLETA, J.L.; NUTE, G.R.; FONT I FURNOLS, M.; GUERRERO, L.; OLIVER, M.A.; CAÑEQUE, V.; ÁLVAREZ, I.; DÍAZ, M.T.; MONTOSSI, F. Evaluación sensorial de la carne de cordero procedente de diferentes sistemas de producción de Uruguay. In: JORNADA SOBRE PRESENTACIÓN DE RESULTADOS DEL PROYECTO, MADRID, MARZO, 2006; SAÑUDO, C.; MONTOSSI, F. (Coord.).Madrid: INIA (España), 2006. p. 33-35 Contiene presentación oral de R. San Julián, p. 37-38.Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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13. |  | SAÑUDO, C.; MONTOSSI, F.; OLIVER, M.A.; CAÑEQUE, V.; SAN JULIÁN, R.; CAMPO, M.M.; FONT I FURNOLS, M.; ÁLVAREZ, I.; DE LA FUENTE, J.; DÍAZ, M.T.; BRANSCHEID, W.; NUTE, G.R. Evaluación y promoción de la calidad de la carne uruguaya y otros productos agroalimentarios sobre la base de los estándares de calidad de la Unión Europea y en función de distinto sistemas productivos del Uruguay: objetivos y material utilizado. In: JORNADA SOBRE PRESENTACIÓN DE RESULTADOS DEL PROYECTO, MADRID, MARZO, 2006; SAÑUDO, C.; MONTOSSI, F. (Coord.).Madrid: INIA (España), 2006. p. 11-15 Contiene presentación oral de C. Sañudo, p. 17-22.Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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14. |  | DÍAZ, M.T; ÁLVAREZ, I.; DE LA FUENTE, J.; SAÑUDO, C.; CAMPO, M.M; OLIVER, M.A.; FONT I FURNOLS, M.; MONTOSSI, F.; SAN JULIÁN, R.; BRANSCHEID, W.; NUTE, G. R.; CAÑEQUE, V. Fatty acid composition of lamb meat from Spain, Britain, Germany and Uruguay. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY (ICoMST), 50., 2004, Helsinki, Finland. Proceedings. Helsinki, 2004.Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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15. |  | DÍAZ, M.T.; ALVAREZ, I.; DE LA FUENTE, J.; SAÑUDO, C.; CAMPO, M.M.; OLIVER, M.A.; FONT I FURNOLS, M.; MONTOSSI, F.; SAN JULIÁN, R.; NUTE, G.R.; CAÑEQUE, V. Fatty acid composition of meat from typical lamb production systems of Spain, United Kingdom, Germany and Uruguay Meat Science, Volume 71, Issue 2, October 2005, Pages 256-263. DOI: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2005.03.020 Article history: Received 17 December 2004 // Received in revised form 23 March 2005 // Accepted 23 March 2005. Acknowledgements: This work has been made possible by funding from
Agencia Espanñola de Cooperación Internacional, Spanish...Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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Registros recuperados : 15 | |
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Registros recuperados : 5 | |
1. |  | ZHANG, X.; LOURENCO, D.; MISZTAL, I.; AGUILAR, I.; LEGARRA, A. Weighted single-step genomic BLUP: an iterative approach for accurate calculation of GEBV and GWAS. Volume Methods and Tools: Statistical and genomic tools for mapping QTL and genes (Posters), 681. In: Proceedings of the World Congress on Genetics Applied to Livestock Production, 10., Vancouver, BC, Canada, August 17-22, 2014. p.681.Tipo: Trabajos en Congresos/Conferencias |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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2. |  | ZHANG, X.; LOURENCO, D.; AGUILAR, I.; LEGARRA, A.; MISZTAL, I. Weighting strategies for single-step genomic BLUP: An iterative approach for accurate calculation of GEBV and GWAS. Frontiers in Genetics, 19 August 2016, Volume 7, Issue AUG, Article number 151. OPEN ACCESS Article history: Received 15 May 2016 // Accepted 04 August 2016 // Published 19 August 2016.
Specialty section:
This article was submitted to Statistical Genetics and Methodology, a section of the journal Frontiers in Genetics.Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : A - 2 |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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3. |  | MISZTAL, I.; WANG, H.; AGUILAR, I.; LEGARRA, A.; TSURUTA, S.; LOURENCO, D.; FRAGOMENI, B. O.; ZHANG, X.; MUIR, W. M.; CHENG, H. H.; OKIMOTO, R.; WING, T.; HAWKEN, R. R.; ZUMBACH, B.; FERNANDO, R. GWAS using ssGBLUP. Volume Species Breeding: Poultry, 325. In: Proceedings of the World Congress on Genetics Applied to Livestock Production, 10., Vancouver, BC, Canada, August 17-22, 2014. p.325.Tipo: Trabajos en Congresos/Conferencias |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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4. |  | NEAL, A. L.; BARRAT, H. A.; BACQ-LEBREUIL, A.; QIN, Y.; ZHANG, X.; TAKAHASHI, T.; RUBIO, V.; HUGHES, D.; CLARK, I. M.; CÁRDENAS, L. M.; GARDINER, L. J.; KRISHNA, R.; GLENDINING, M. L.; RITZ, K.; MOONEY, S. J.; CRAWFORD, J. W. Arable soil nitrogen dynamics reflect organic inputs via the extended composite phenotype. Nature Food, 2023, Volume 4, Issue 1, Pages 51 - 60. doi: https://doi.org/10.1038/s43016-022-00671-z Article history: Received 04 February 2022; Accepted 14 November 2022; Published 23 December 2022. -- Corresponding author: Neal, A.L.; Net Zero and Resilient Farming, Rothamsted Research, North Wyke, United Kingdom;...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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5. |  | LANGRIDGE, P.; ALAUX, M.; ALMEIDA, N.F.; AMMAR, K.; BAUM, M.; BEKKAOUI, F.; BENTLEY, A.R.; BERES, B.L.; BERGER, B.; BRAUN, H.-J.; BROWN-GUEDIRA, G.; BURT, C.J.; CACCAMO, M.J.; CATTIVELLI, L.; CHARMET, G.; CIVÁN, P.; CLOUTIER, S.; COHAN, J-P.; DEVAUX, P.; DOOHAN, F.M.; DRECCER, M.F.; FERRAHI, M.; GERMAN, S.; GOODWIN, S.B.; GRIFFITHS, S.; GUZMÁN, C.; HANDA, H.; HAWKESFORD, M.J.; HE, Z.; HUTTNER, E.; IKEDA, T.M.; KILIAN, B.; KING, I.P.; KING, J.; KIRKEGAARD, J.A.; LAGE, J.; LE GOUIS, J.; MONDAL, S.; MULLINS, E.; ORDON, F.; ORTIZ-MONASTERIO, J.I.; ÖZKAN, H.; ÖZTÜRK, I.; PEREYRA, S.; POZNIAK, C.J.; QUESNEVILLE, H.; QUINCKE, M.; REBETZKE, G.J.; CHRISTOPH REIF, J.; SAAVEDRA-BRAVO, T.; SCHURR, U.; SHARMA, S.; SINGH, S.K.; SINGH, R.P.; SNAPE, J.W.; TADESSE, W.; TSUJIMOTO, H.; TUBEROSA, R.; WILLIS, T.G.; ZHANG, X. Meeting the challenges facing wheat production: the strategic research agenda of the Global Wheat Initiative. Agronomy, 2022, volume 12, issue 11, 2767. OPEN ACCESS. doi: https://doi.org/10.3390/agronomy12112767 Article history: Received 26 September 2022; Revised 28 October 2022; Accepted 29 October 2022; Published 7 November 2022. -- Academic Editor: Andreas Katsiotis. -- Corresponding author: Langridge, P.; School of Agriculture, Food and...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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Registros recuperados : 5 | |
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