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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | DOS SANTOS, J.; RÍOS, C.; RICETTO, J.; BEMHAJA, M.; OLMOS, F.; PITTALUGA, O.; SILVA, J.; BERRETTA, E.J. Evaluación del efecto del método de pastoreo, relación ovino/bovino y dotación sobre la productividad de una pastura natural en basalto. ln: Seminario Nacional sobre Campo Natural, 1., 1985 set 12-14, Cerro Largo. Resúmenes. Montevideo (Uruguay): Facultad de Agronomía, 1985. p. 43Biblioteca(s): INIA La Estanzuela; INIA Tacuarembó. |
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2. |  | DOS SANTOS, J.R.S.; LOPES, J.R.G; MEDEIROS, M.A.; CAMPPOS, É.M.; MEDEIROS, R.M.T.; RIET-CORREA, F. Mortalidade embrionária e aborto em caprinos causados pela ingestão de Poincianella pyramidalis. [Embryonic mortality and abortion in goats caused by ingestion of Poincianella pyramidalis]. Pesquisa Veterinária Brasileira v.38 ,n.7. p. 1259-1263, July 2018. OPEN ACCESS. Article history: Received on July 4, 2017 // Accepted for publication on July 5, 2017.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
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3. |  | TOLEDO, E.A. DE; PERTILE, S.F.N.; DOS SANTOS, J.S.; BARRETO, J.V.P.; BANCHERO, G.; DOS SANTOS, M.D.; VENANCIO, R.L.; RIBEIRO, E.L.A.; ZAMBOTI, M.; ZUNDT, M.; REGO, F.C. DE A Does compaction degree and particle size influence bromatological composition and mycotoxin levels in corn silage?. Scientia plena, vol 16, number 7, 2020. OPEN ACCESS. DOI: https://doi.org/10.14808/sci.plena.2020.070207Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Registros recuperados : 7 | |
3. |  | CABRERA, M.C.; OLIVERO, R.; DEL PUERTO, M.; SAADOUN, A.; NAYA, D.; ZUNINI, P.; GUERRA, H. Características digestivas de la nutria en la etapa de engorde y su importancia en la regulación de la ingesta de alimento, utilización de la proteína, fibra y energía alimentaria Las Brujas, Canelones (Uruguay): INIA, 2002. p. 1-3 (INIA Serie Actividades de Difusión ; 290)Tipo: Actividades de Difusión |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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6. |  | ROVIRA, P.J.; BRUGNINI , G.; RODRIGUEZ, J.; CABRERA, M.C.; SAADOUN, A.; DE SOUZA, G.; LUZARDO, S.; RUFO, C. Microbiological changes during long-storage of beef meat under different temperature and vacuum-packaging conditions. Foods, 2023, volume 12, issue 4, article 694. OPEN ACCESS. doi: https://doi.org/10.3390/foods12040694 Article history: Received 28 December 2022; Revised 26 January 2023; Accepted 30 January 2023; Published 6 February 2023. -- Correspondence: Santiago Luzardo, mail: sluzardo@inia.org.uy (S.L.); Caterina Rufo, mail: crufo@fq.edu.uy (C.R.)...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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7. |  | LUZARDO, S.; SAADOUN, A.; CABRERA, M. C.; TEREVINTO, A.; BRUGNINI, G.; RODRIGUEZ, J.; DE SOUZA, G.; ROVIRA, P.J.; RUFO, C. Effect of beef long-storage under different temperatures and vacuum-packaging conditions on meat quality, oxidation processes and microbial growth. Journal of the Science of Food and Agriculture, 2023. https://doi.org/10.1002/jsfa.12999 -- OPEN ACCESS. Article history: Manuscript received 04 June 2023, Manuscript revised 09 August 2023, Manuscript accepted 19 September 2023, Accepted manuscript online 22 September 2023, Version of Record online 06 October 2023. -- Correspondence...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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Registros recuperados : 7 | |
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