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1. |  | PANEA, B.; MARTÍNEZ CEREZO, S.; MACÍE, E.S.; OLLETA, J.L.; CAMPO, M.M.; PARDOS, J.J.; ALBERTI, P.; SAÑUDO, C. Efecto del tipo racial y del peso al sacrificio sobre la calidad sensorial de la carne de vacuno a lo largo de la maduración. Adjetivos no solicitados. ITEA Producción Animal, 2001, v. E, no. 22, p. 574-576Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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2. |  | SAN JULIÁN, R.; NUTE, G.; SAÑUDO, C.; FONT I FURNOLS, M.; GUERRERO, L.; MONTOSSI, F.; MONSÓN, F.; MARTÍNEZ CEREZO, S.; PARDOS, J.J. Sensorialy evaluation of lamb meat produced under different production systems of Uruguay. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY (ICoMST), 51., 2005, Baltimore, Maryland, USA. Proceedings. p. 166-173Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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1. |  | MACHADO, M.; CASTRO, M.B.; WILSON, T. M.; GONÇALVES , A. A. B.; PORTIANSKY, E.; RIET-CORREA, F.; BARROS, S. S. Poisoning by Nierembergia veitchii: Effects on vascular smooth muscle cells in the pathogenesis of enzootic calcinosis. Veterinary Pathology, 2022, Volume 59, Issue 5, pages 814-823. doi: https://doi.org/10.1177/03009858221098430 Article history: Article first published online May 19, 2022; Published online September 2022. -- Corresponding Author: Franklin Riet-Correa, Postgraduate Program in Animal Science in the Tropics, School of Veterinary Medicine and Animal...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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