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1.Imagen marcada / sin marcar Durán, P.; Rebosio, A.; Hofstadter, R. Efecto del riego, la población de plantas y el nivel de fertilización nitrogenada sobre la producción de maíz dulce ln: Reunión Técnica, 3 : 1980 Dic 6-8 : Montevideo Montevideo (Uruguay): Facultad de Agronomía, 1980. p49
Biblioteca(s): INIA La Estanzuela; INIA Tacuarembó.
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2.Imagen marcada / sin marcar Bezerían, J.; Hofstadter, R.; Durán, P. Efecto de diferentes laboreos del suelo sobre la producción del cultivo de maíz Montevideo: Facultad de Agronomía, 1984. p106-107
Biblioteca(s): INIA La Estanzuela; INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó.
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3.Imagen marcada / sin marcar Pannone, J.; Hofstadter, R.; Duran, P.; Rebosio, A. Efectos de la población y fertilizacion nitrogenada en la produccion de maiz dulce bajo riego ln: Reunión Tecnica, 4 : 1981 dic 2-3 : Montevideo Resumenes. Montevideo (Uruguay): Facultad de Agronomia, 1981. p48-49
Biblioteca(s): INIA La Estanzuela; INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó.
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4.Imagen marcada / sin marcar BENTANCOR, L.; RUIZ, A.; CASTAÑO, V.; DURÁN, P. Medición de agua y transmisión de datos en sistemas de riego por gravedad. ln: JORNADA ANUAL ARROZ, 2016, INIA TREINTA Y TRES, TREINTA Y TRES, UY. Arroz: resultados experimentales 2015-2016. Treinta y Tres, (Uruguay): INIA, 2016. cap. 2, p. 23-25. (INIA Serie Actividades de Difusión; 765)
Biblioteca(s): INIA Tacuarembó; INIA Treinta y Tres.
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5.Imagen marcada / sin marcar Hofstadter, R.; Durán, P.; Rebosio, A.; Romero, M.G.; García, M.; Baccino, G. Manual de prácticas del curso Montevideo (Uruguay): Facultad de Agronomía. Area de Suelos y Aguas. Catedra de Hidrología, 1994. 130p.
Biblioteca(s): INIA Tacuarembó.
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Registro completo
Biblioteca (s) :  INIA Tacuarembó.
Fecha actual :  14/06/2016
Actualizado :  11/03/2021
Tipo de producción científica :  Artículos en Revistas Indexadas Internacionales
Circulación / Nivel :  A - 1
Autor :  LUZARDO, S.; WOERNER, D.R.; GEORNARAS, I.; HESS, A.M.; BELK, K.E.
Afiliación :  SANTIAGO FELIPE LUZARDO VILLAR, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; D. R. WOERNER, Center for Meat Safety and Quality, Colorado State University.; I. GEORNARAS, Center for Meat Safety and Quality, Colorado State University.; A. M. HESS, Department of Statistics, Colorado State University.; K. E. BELK, Center for Meat Safety and Quality, Colorado State University.
Título :  Effect of packaging during storage time on retail display microbial population of beef strip loins from two different production systems.
Fecha de publicación :  2016
Fuente / Imprenta :  Journal of Animal Science, 2016, v. 94, p. 2624-2636. Doi: https://doi.org/10.2527/jas.2016-0290
DOI :  10.2527/jas.2016-0290
Idioma :  Inglés
Notas :  Article history: Received 08 January 2016; Accepted 25 March 2016; Published 01 June 2016.
Contenido :  Two studies were conducted to evaluate the influence of packaging during storage of strip loins (to simulate export shipment) from steers fattened on intensive grazing systems (Uruguay; UR) or on a high-concentrate diet (United States; US) on retail display life microbial growth. Four or 3 different packaging treatments were applied to UR and US strip loin roasts or steaks during 35 d of storage; treatments were applied 7 d following slaughter. After 35 d of storage, the samples were evaluated during simulated retail display for up to 6 d. In Exp. 1, the treatments were vacuum packaging (VP), low-oxygen modified atmosphere packaging (MAP) with N2 and CO2 (MAP/CO2), low-oxygen MAP with N2 plus CO2 and CO, and VP plus an application of peroxyacetic acid (VP/PAA). In Exp. 2, block 1, the treatments were VP, MAP/CO, and VP with ethyl-N-lauroyl-l-arginate HCl incorporated into the film as an antimicrobial agent (VP/AM). In Exp. 2, block 2, the treatments were VP, MAP/CO2, MAP/CO, and VP/AM. For retail display, VP treatments were sliced and repackaged in PVC overwrap, and MAP treatments were actually PVC overwrap trays that were removed from a master bag with the prescribed gas treatment. Regardless of production system and packaging treatment, mesophilic and psychrotrophic counts of 6.9 to 7.8 and 6.7 to 7.7 log10 CFU/cm2, respectively, were obtained at the end of retail display, except for US samples in Exp. 2 (5.5 to 6.3 log10 CFU/cm2). No differences (P > 0.05) were detected ... Presentar Todo
Palabras claves :  BEEF; BEEF PRODUCTION; MEAT; MICROBIAL GROWTH; PACKAGING; PRODUCTION SYSTEM; STRIP LOIN.
Thesagro :  ALMACENAMIENTO; CARNE; ENVASADO.
Asunto categoría :  Q01 Ciencia y tecnología de los alimentos
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Tacuarembó (TBO)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
TBO101245 - 1PXIAP - DD
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