|
|
Registros recuperados : 8 | |
1. |  | RESCONI, V.C.; CAMPO, M.M.; MONTOSSI, F.; FERREIRA, V.; SAÑUDO, C.; ESCUDERO, A. Gas chromatographic-olfactometric aroma profile and quantitative analysis of volatile carbonyls of grilled beef from different finishing feed systems. Journal of Food Science, 2012, v. 77, no. 6, p. 5240-5246. https://doi.org/10.1111/j.1750-3841.2012.02720.x History article: Submitted 11/24/2011; Accepted 3/14/2012. Acknowledgments: The authors thank P. Lara, F. San Juan, L. Cullere, and J. Zapata, and the technical support and expertise of the personnel involved in fattening, slaughtering,...Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
|    |
2. |  | CAMPO, M. M.; RESCONI, V. C.; OLLETA, J. L.; PARDOS, J. J.; LARA, P.; SAÑUDO, C. Evaluación sensorial de carne de novillos finalizados en diferentes sistemas de alimentación In: MONTOSSI, F.; SAÑUDO, C. (Eds.). Cooperación Hispano-Uruguaya. Diferenciación y valorización de la carne ovina y bovina del Uruguay en Europa: Influencia de Sistemas de Producción sobre Bienestar Animal, Atributos Sensoriales, Aceptabilidad y Percepción de Consumidores y Salud Humana Montevideo (Uruguay): INIA, 2007. p. 67-70 (INIA Serie Técnica ; 168)Biblioteca(s): INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
|    |
5. |  | RESCONI, V.C.; CAMPO, M.M.; MONTOSSI, F.; FERREIRA, V.; SAÑUDO, C.; ESCUDERO, A. Relationship between odour-active compounds and flavour perception in meat from lambs fed different diets. Meat Science, 2010, v.85, no.4, p. 700-706. Article history: Received 22 July 2009 // Received in revised form 9 March 2010 // Accepted 18 March 2010.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela; INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
|    |
6. |  | SAN JULIÁN, R.; MONTOSSI, F.; RESCONI, V. C.; CAMPO, M. M.; SAÑUDO, C.; ESCUDERO, A.; FERREIRA, V. El aroma de la carne de cordero Revista INIA Uruguay, 2010, no. 23, p. 20-23 (Revista INIA; 23)Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
|    |
7. |  | RESCONI, V.C.; CAMPO, M.M.; FONT I FURNOLS, M.; OLIVER, M.A.; LUZARDO, S.; SAN JULIÁN, R.; BRITO, G.; MONTOSSI, F.; SAÑUDO, C. Effect of different feeding systems in the sensory quality of uruguayan beef. In: International Congress of Meat Science and Technology (54., Cape Town, South Africa). Cape Town, 2008. p. 177Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
|    |
8. |  | RESCONI, V. C.; CAMPO, M. M.; LARA, P.; PARDOS, J. J.; OLLETA, J. L.; FONT I FURNOLS, M.; GUERRERO, L.; SAÑUDO, C. Evaluación sensorial de carne de corderos finalizados en diferentes sistemas de alimentación In: MONTOSSI, F.; SAÑUDO, C. (Eds.). Cooperación Hispano-Uruguaya. Diferenciación y valorización de la carne ovina y bovina del Uruguay en Europa: Influencia de Sistemas de Producción sobre Bienestar Animal, Atributos Sensoriales, Aceptabilidad y Percepción de Consumidores y Salud Humana Montevideo (Uruguay): INIA, 2007. p. 103-106 (INIA Serie Técnica ; 168)Biblioteca(s): INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
|    |
Registros recuperados : 8 | |
|
|
Registros recuperados : 4 | |
2. |  | ORIHUELA-PERUCHENA, R; ARMAND-UGÓN, D.; BOZZO, A.; ORIHUELA, R.; CAMERA, L.; MEDEROS, A. Use of condensed tannins from Schinopsis balansae or Saccharomyces cerevisiae on gastrointestinal nematode burdens in lambs under grazing conditions, in Uruguay. [poster]. In: International Conference of Novel Approaches to the Control of Helminth Parasites of Livestock (NA9), 9th, March 7-11, 2024, St. George's University School of Veterinary Medicine, Grenada, West Indies.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
|    |
3. |  | ORIHUELA PERUCHENA, R.; ARMAND-UGON, D.; BOZZO, A.; ORIHUELA, R.; CAMERA, L.; MEDEROS, A. Uso de taninos condensados de Schinopsis balansae o levaduras Saccharomyces cerevisiae en corderos con cargas de nematodos gastrointestinal en pastoreo, en Uruguay. [Use of condensed tannins from Schinopsis balansae or yeasts Saccharomyces cerevisiae on gastrointestinal nematode burdens in lambs under grazing conditions, in Uruguay]. Sección: Técnicas diagnósticas, terapéuticas tradicionales y tradicionales. PANVET 2024, XXVII Congreso Panamericano de Ciencias Veterinarias, "Una salud: Una voz desde todas las áreas de la profesión", 3-6 diciembre 2024, Montevideo (UY). Libro de Resúmenes. p.425-426.Tipo: Abstracts/Resúmenes |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
|    |
4. |  | JORGE-SMEDING, E.; CARRIQUIRY, M.; CASAL, A.; ARMAND UGON, D.; MASTROGIOVANNI, M.; TROTSCHANSKY, A.; MENDOZA, A.; ASTESSIANO, A. L. Energy, protein and redox metabolism underlying adaptive responses in New Zealand versus North American Holstein cows in pasture-based dairy systems. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition. 2023, Volume 107, Issue 3, Pages 754-768. doi: https://doi.org/10.1111/jpn.13766 Article history: Received 22 November 2021; Accepted 10 August 2022; First published online 26 August 2022; Issue online 03 May 2023. --
Corresponding author: Astessiano, A.L.; Departamento de Producción Animal y Pasturas, Facultad de...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
|    |
Registros recuperados : 4 | |
|
Expresión de búsqueda válido. Check! |
|
|