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Registros recuperados : 3 | |
3. |  | PANEA, B.; MARTÍNEZ CEREZO, S.; MACÍE, E.S.; OLLETA, J.L.; CAMPO, M.M.; PARDOS, J.J.; ALBERTI, P.; SAÑUDO, C. Efecto del tipo racial y del peso al sacrificio sobre la calidad sensorial de la carne de vacuno a lo largo de la maduración. Adjetivos no solicitados. ITEA Producción Animal, 2001, v. E, no. 22, p. 574-576Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Registros recuperados : 2 | |
2. |  | ORIHUELA-PERUCHENA, R; ARMAND-UGÓN, D.; BOZZO, A.; ORIHUELA, R.; CAMERA, L.; MEDEROS, A. Use of condensed tannins from Schinopsis balansae or Saccharomyces cerevisiae on gastrointestinal nematode burdens in lambs under grazing conditions, in Uruguay. [poster]. In: International Conference of Novel Approaches to the Control of Helminth Parasites of Livestock (NA9), 9th, March 7-11, 2024, St. George's University School of Veterinary Medicine, Grenada, West Indies.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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Registros recuperados : 2 | |
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