|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | RAMÍREZ-DÍAZ, J.; MANUNZA, A.; BISCARINI, F.; COZZI, P.; ÁLVAREZ, L. A.; BARRETO MOURAO, G.; CIAPPESONI, G.; PERAZA, P.; ARRANZ, J.; RINCÓN, J. C.; STELLA, A. Inbreeding and runs of homozygosity in creole sheep breeds. [Endogamia y series de homocigosidad en razas criollas de ovinos]. [abstract]. Resumenes. Módulo 5. Pequeños rumiantes. Genética y mejoramiento. COPACO 2024 - II Congreso Internacional de Producción Animal Colombia. "Bienestar Animal desde la seguridad alimentaria y la innovación tecnológica". Revista Facultad Nacional Agronomía Medellín, 2024, volume 77(Suplemento 2), S123-134, pp.127.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | FARIÑA, L.; BOIDO, E.; ARES, G.; GONZALEZ, N.; LADO, J.; CURBELO, R.; ALMEIDA, L.; MEDINA, K.; CARRAU, F.; DELLACASSA, E, Solid phase microextraction for the characterization of food aroma and particular sensory defects. (Chap.6) In: ACS Symposium Series, 2023, Volume 1433, Pages 299 - 325. Flavors and Fragrances in Food Processing: Preparation and Characterization Methods. Balakrishnan P., Gopi S. (editors). doi: https://doi.org/10.1021/bk-2022-1433.ch006 (ACS Symposium Series; Volume 1433). Chapter book history: Publication Date (Web):December 28, 2022 -- Corresponding author: Dellacassa, E.; Laboratorio de Biotecnología de Aromas, Departamento de Química Orgánica, Facultad de Química, Universidad de la República, Av....Tipo: Capítulo en Libro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Expresión de búsqueda válido. Check! |
|
|