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Registros recuperados : 8 | |
1. |  | RESCONI, V.C.; CAMPO, M.M.; MONTOSSI, F.; FERREIRA, V.; SAÑUDO, C.; ESCUDERO, A. Gas chromatographic-olfactometric aroma profile and quantitative analysis of volatile carbonyls of grilled beef from different finishing feed systems. Journal of Food Science, 2012, v. 77, no. 6, p. 5240-5246. https://doi.org/10.1111/j.1750-3841.2012.02720.x History article: Submitted 11/24/2011; Accepted 3/14/2012. Acknowledgments: The authors thank P. Lara, F. San Juan, L. Cullere, and J. Zapata, and the technical support and expertise of the personnel involved in fattening, slaughtering,...Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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2. |  | CAMPO, M. M.; RESCONI, V. C.; OLLETA, J. L.; PARDOS, J. J.; LARA, P.; SAÑUDO, C. Evaluación sensorial de carne de novillos finalizados en diferentes sistemas de alimentación In: MONTOSSI, F.; SAÑUDO, C. (Eds.). Cooperación Hispano-Uruguaya. Diferenciación y valorización de la carne ovina y bovina del Uruguay en Europa: Influencia de Sistemas de Producción sobre Bienestar Animal, Atributos Sensoriales, Aceptabilidad y Percepción de Consumidores y Salud Humana Montevideo (Uruguay): INIA, 2007. p. 67-70 (INIA Serie Técnica ; 168)Biblioteca(s): INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
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3. |  | RESCONI, V.C.; CAMPO, M.M.; MONTOSSI, F.; FERREIRA, V.; SAÑUDO, C.; ESCUDERO, A. Relationship between odour-active compounds and flavour perception in meat from lambs fed different diets. Meat Science, 2010, v.85, no.4, p. 700-706. Article history: Received 22 July 2009 // Received in revised form 9 March 2010 // Accepted 18 March 2010.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela; INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
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6. |  | SAN JULIÁN, R.; MONTOSSI, F.; RESCONI, V. C.; CAMPO, M. M.; SAÑUDO, C.; ESCUDERO, A.; FERREIRA, V. El aroma de la carne de cordero Revista INIA Uruguay, 2010, no. 23, p. 20-23 (Revista INIA; 23)Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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7. |  | RESCONI, V.C.; CAMPO, M.M.; FONT I FURNOLS, M.; OLIVER, M.A.; LUZARDO, S.; SAN JULIÁN, R.; BRITO, G.; MONTOSSI, F.; SAÑUDO, C. Effect of different feeding systems in the sensory quality of uruguayan beef. In: International Congress of Meat Science and Technology (54., Cape Town, South Africa). Cape Town, 2008. p. 177Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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8. |  | RESCONI, V. C.; CAMPO, M. M.; LARA, P.; PARDOS, J. J.; OLLETA, J. L.; FONT I FURNOLS, M.; GUERRERO, L.; SAÑUDO, C. Evaluación sensorial de carne de corderos finalizados en diferentes sistemas de alimentación In: MONTOSSI, F.; SAÑUDO, C. (Eds.). Cooperación Hispano-Uruguaya. Diferenciación y valorización de la carne ovina y bovina del Uruguay en Europa: Influencia de Sistemas de Producción sobre Bienestar Animal, Atributos Sensoriales, Aceptabilidad y Percepción de Consumidores y Salud Humana Montevideo (Uruguay): INIA, 2007. p. 103-106 (INIA Serie Técnica ; 168)Biblioteca(s): INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
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Registros recuperados : 8 | |
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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | GIORDANO, L.B.; BOITEUX, L.S.; QUEZADO-DUVAL, A.M.; FONSECA, M.E.N.; RESENDE, F.V.; REIS, A.; GONZÁLEZ-ARCOS, M.; NASCIMENTO, W.M.; MENDONÇA, J.L. 'BRS Tospodoro': A high lycopene processing tomato cultivar adapted to organic cropping systems and with multiple resistance to pathogens. Horticultura Brasileira, 2010, v. 28 no.2, p. 241-245. 2-s2.0-77955589159 Article history: Received on October 1, 2009 / Accepted on January 18, 2010.Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : B - 1 |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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2. |  | FONSECA-BOITEUX, M. E. DE N.; BOITEUX, L. S.; LIMA, M. F.; MENDONÇA, J. L. DE; COSTA, A. F.; FONTES, M. G.; COSTA, H.; GONZÁLEZ-ARCOS, M. First Report of Tomato chlorosis virus Infecting Eggplant and Scarlet Eggplant in Brazil. Plant Disease, 2016 v. 100, no. 4, p. 867. DISEASE NOTES. Article History: Print: 23 Mar 2016; Ahead of Print: 17 Feb 2016; First Look: 23 Nov 2015; Accepted: 16 Nov 2015. OPEN ACCESS.Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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3. |  | BOITEUX, L. S.; LIMA, F. M.; FONSECA, M. E. N.; MENDONÇA, J. L.; COSTA, A. F.; SILVA-FILHO, J. G.; FONTES, M. G.; GONZÁLEZ-ARCOS, M. Identification of eight Solanum (subgenus Leptostemonum) species as novel natural hosts of Tomato chlorosis virus in Brazil. (Disease Note) Plant Disease, August 2018, Volume 102, Issue 8, Page 1673. OPEN ACCESS Article history: Issue Date 17 Jul 2018 // Published 24 May 2018 // First Look 21 Feb 2018 // Accepted 17 Feb 2018.Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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Registros recuperados : 3 | |
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