|
|
Registros recuperados : 2 | |
2. |  | GROMPONE, M.A.; PAGANO, T.; HARISPE, R.; MIÑOS, A.; BODMER, L.; AGUILAR, I.; GIMENO, D. Contenido y composición lipídica de carnes bovinas uruguayas provenientes de diferentes cruzamientos. C&A Carnes y Alimentos, 2002, v. 3, no. 6, p. 5-9.Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
|   |
Registros recuperados : 2 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | MUSSIO, P.; MARTÍNEZ, I.; LUZARDO, S.; NAVARRO, A.; LEOTTA, G.; VARELA, G. Phenotypic and genotypic characterization of Shiga toxin-producing Escherichia coli strains recovered from bovine carcasses in Uruguay. Original research. Frontiers in Microbiology, 2023, volume 14, article 1130170. OPEN ACCESS. doi: https://doi.org/10.3389/fmicb.2023.1130170 Article history: Received 22 December 2022; Accepted 13 February 2023; Published 06 March 2023. -- Correspondence authors: Paula Mussio, email: paumussio@gmail.com ; Gustavo Varela, email: gvarela@higiene.edu.uy -- Edited by: Vinicius...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Expresión de búsqueda válido. Check! |
|
|