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1. |  | ARRUABARRENA, A.; RUBIO, L.; GONZÁLEZ-ARCOS, M.; MAESO, D.; FONSECA, M. E. N.; BOITEUX, L. S. First report of tomato chlorosis virus infecting tomato crops in Uruguay. Disease Notes. Plant Disease, October 2014, Volume 98, Number 10, Page 1445. OPEN ACCESS. Article history: Accepted for publication 21 March 2014.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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4. |  | GONZÁLEZ-ARCOS, M.; FONSECA, M.E.N.; ARRUABARRENA, A.; CORREIA, N.M.; BOITEUX, L.S.; GONZÁLEZ-ARCOS, M.; FONSECA, M.E.N.; ARRUABARRENA, A.; CORREIA, N.M.; BOITEUX, L.S. Expresión fenotípica, herencia y localización cromosómica de mtz: locus recesivo que aporta altos niveles de tolerancia a metribuzin en tomate. [Resumen] In: INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria); Programa Nacional Producción Hortícola. Resúmenes. Jornada Mejoramiento Genético de Hortalizas: Ciencia y Tecnología para la producción y el consumidor, 2019, Salto, Uruguay. Trabajos de investigación relacionados al proyecto. Salto (UY): INIA, 2019. p. 31.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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5. |  | FONSECA-BOITEUX, M. E. DE N.; PIÑÓN, M; RODRÍGUEZ, Y.; GONZÁLEZ-ARCOS, M.; ARRUABARRENA, A.; BOITEUX, L. S. Allelic diversity for a genomic segment encompassing a functional marker associated with the Sw-5 locus in wild tomato species and tomato breeding lines. In: SOLANACEAE CONFERENCE, 11., 2014, Arraial D'Ajuda, Porto Seguro-BA, Brazil; November 2-6 2014. Book of abstracts. [Abstract, 49] p. 162Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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6. |  | ARRUABARRENA, A.; RUBIO, L.; GONZÁLEZ-ARCOS, M.; MAESO, D.; SÁNCHEZ-CAMPOS, S.; FONSECA, M. E. N.; BOITEUX, L. S. First Report of Solanum sisymbriifolium and S. americanum as Natural Weed Hosts of Tomato chlorosis virus (Genus Crinivirus) in South America. (Disease Notes) Plant Disease, 2015, v. 99, no. 6, p. 895. OPEN ACCESS. Article history: Ahead of Print: 14 May 2015; First Look: 5 Jan 2015; Accepted: 30 Dec 2014.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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7. |  | FERNANDES, P. B. B.; FONSECA, M. E. N.; GONZÁLEZ-ARCOS, M.; BOITEUX, L. S.; ARAGÃO, F. J. L. Remodeling aboveground tomato plant architecture via CRISPR/Cas9-mediated editing of a single Tiller Angle Control 1-like gene. aBIOTECH, 2025. [In Press]. https://doi.org/10.1007/s42994-025-00220-9 -- Article history: Received 27 March 2025, Accepted 19 May 2025. -- Correspondence: F.J.L. Aragão, Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia, PqEB W5 Norte, DF, Brasília, 70770-900, Brazil, Email: francisco.aragao@embrapa.br -- Funding:...Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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9. |  | GIORDANO, L.B.; BOITEUX, L.S.; QUEZADO-DUVAL, A.M.; FONSECA, M.E.N.; RESENDE, F.V.; REIS, A.; GONZÁLEZ-ARCOS, M.; NASCIMENTO, W.M.; MENDONÇA, J.L. 'BRS Tospodoro': A high lycopene processing tomato cultivar adapted to organic cropping systems and with multiple resistance to pathogens. Horticultura Brasileira, 2010, v. 28 no.2, p. 241-245. 2-s2.0-77955589159 Article history: Received on October 1, 2009 / Accepted on January 18, 2010.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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10. |  | FONSECA-BOITEUX, M. E. DE N.; BOITEUX, L. S.; LIMA, M. F.; MENDONÇA, J. L. DE; COSTA, A. F.; FONTES, M. G.; COSTA, H.; GONZÁLEZ-ARCOS, M. First Report of Tomato chlorosis virus Infecting Eggplant and Scarlet Eggplant in Brazil. Plant Disease, 2016 v. 100, no. 4, p. 867. DISEASE NOTES. Article History: Print: 23 Mar 2016; Ahead of Print: 17 Feb 2016; First Look: 23 Nov 2015; Accepted: 16 Nov 2015. OPEN ACCESS.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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11. |  | GONZÁLEZ-ARCOS, M.; FONSECA, M.E.N.; ARRUABARRENA, A.; LIMA, M.F.; MICHEREFF FILHO, M.; MORIONES, E.; FERNÁNDEZ-MUÑOZ, R.; BOITEUX, L.S. Identificación de fuentes genéticas con bajo nivel de síntomas inducidos por Tomato chlorosis virus (ToCV) en germoplasma Solanum sección Lycopersicon. [Resumen] In: INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria); Programa Nacional Producción Hortícola. Resúmenes. Jornada Mejoramiento Genético de Hortalizas: Ciencia y Tecnología para la producción y el consumidor, 2019, Salto, Uruguay. Trabajos de investigación relacionados al proyecto. Salto (UY): INIA, 2019. p. 28.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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12. |  | BOITEUX, L. S.; LIMA, F. M.; FONSECA, M. E. N.; MENDONÇA, J. L.; COSTA, A. F.; SILVA-FILHO, J. G.; FONTES, M. G.; GONZÁLEZ-ARCOS, M. Identification of eight Solanum (subgenus Leptostemonum) species as novel natural hosts of Tomato chlorosis virus in Brazil. (Disease Note) Plant Disease, August 2018, Volume 102, Issue 8, Page 1673. OPEN ACCESS Article history: Issue Date 17 Jul 2018 // Published 24 May 2018 // First Look 21 Feb 2018 // Accepted 17 Feb 2018.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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13. |  | GONZÁLEZ-ARCOS, M.; DE NORONHA FONSECA, M. E.; ARRUABARRENA, A.; LIMA, M. F.; MICHEREFF-FILHO, M.; MORIONES, E.; FERNÁNDEZ-MUÑOZ, R.; BOITEUX, L. S. Identification of genetic sources with attenuated Tomato chlorosis virus-induced symptoms in Solanum (section Lycopersicon) germplasm. Euphytica, 1 October 2018, vol. 214, Issue 10, Article number 178. Article history: Received 26 March 2018 // Accepted 04 September 2018 // First Online 22 September 2018.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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14. |  | GONZÁLEZ-ARCOS, M.; GIORDANO, L. B.; RESENDE, M. M.; FONSECA-BOITEUX, M. E. DE N.; FERRO, D. S. X.; BOITEUX, L. S. Molecular mapping of the recessive resistance to Tomato chlorotic mottle virus (ToCMoV) in Tyking-derived breeding line indicates a coordinated action of two distinct genomic regions. In: SOLANACEAE CONFERENCE, 11., 2014, Arraial D'Ajuda, Porto Seguro-BA, Brazil; November 2-6 2014. Book of abstracts. [Abstract, 47] p. 160.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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15. |  | GONZÁLEZ-ARCOS, M.; ARRUABARRENA, A.; RUBIO, L.; FONSECA-BOITEUX, M. E. DE N.; PEREIRA-CARVALHO, R. DE C.; BOITEUX, L. S. Reaction of Solanum (section Lycopersicon) germplasm to Tomato chlorosis virus (genus Crinivirus) and molecular mapping of virus-tolerance factors. In: SOLANACEAE CONFERENCE, 11., 2014, Arraial D'Ajuda, Porto Seguro-BA, Brazil; November 2-6 2014. Book of abstracts. [Abstract, 48] p. 161Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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16. |  | GONZÁLEZ-ARCOS, M.; FONSECA, M.E.N.; ZANDONADI, D.B.; PERES, L.E.P.; ARRUABARRENA, A.; FERREIRA, D.S.; KEVEI, Z.; MOHAREB, F.; THOMPSON, A.J.; BOITEUX, L.S. Alelo con pérdida de función de un gen tipo TAC-1 (SlTAC1) localizado en el cromosoma 10 de tomate es candidato para el mutante Hoja Erecta (Erl). [Resumen] In: INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria); Programa Nacional Producción Hortícola. Resúmenes. Jornada Mejoramiento Genético de Hortalizas: Ciencia y Tecnología para la producción y el consumidor, 2019, Salto, Uruguay. Trabajos de investigación relacionados al proyecto. Salto (UY): INIA, 2019. p. 34.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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17. |  | GONZÁLEZ-ARCOS, M.; DE NORONHA FONSECA, M.E.; ZANDONADI, D.B.; PERES, L.E.P.; ARRUABARRENA, A.; FERREIRA, D.S.; KEVEI, Z.; MOHAREB, F.; THOMPSON, A.J.; BOITEUX, L.S. A loss-of-function allele of a TAC1-like gene (SlTAC1) located on tomato chromosome 10 is a candidate for the Erectoid leaf (Erl) mutation. Euphytica, 1 May 2019, Volume 215, Issue 5, Article number 95. Article history: Received: 21 December 2018 / Accepted: 10 April 2019 / First Online: 16 April 2019.
This work was done in the context of MG-A doctoral studies program at the Facultad de Agronomía, Universidad de la República Oriental del...Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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2. |  | REALINI, C.E.; FONT I FURNOLS, M.; SAÑUDO, C.; MONTOSSI, F.; OLIVER, M.A.; GUERRERO, L. Spanish, French and British consumers' acceptability of Uruguayan beef, and consumers' beef choice associated with country of origin, finishing diet and meat price. Meat Science, 2013, v. 95, no. 1, p. 14-21. http://dx.doi.org/10.1016/j.meatsci.2013.04.004 Article history: Received 5 February 2012; Received in revised form 25 February 2013; Accepted 4 April 2013. Acknowledgments: The authors wish to acknowledge the financial support of the Agencia Española de Cooperación Internacional para...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
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3. |  | BRANSCHEID, W.; DOBROWOLSKI, A.; SPINDLER, M.; SAÑUDO, C.; SAN JULIÁN, R.; FONT I FURNOLS, M.; OLIVER, M.A.; CAÑEQUE, V.; MONTOSSI, F.; WICKE, M. Consumer acceptability of beef and lamb from Uruguay and Germany. [Verbraucherakzeptanz von uruguayischem und deutschem Rind- Und Lammfleisch] Fleischwirtschaft, 2006, Volume 86, Issue 8, Pages 101-106. 2-s2.0-33747804694Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
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4. |  | FONT I FURNOLS, M.M.; REALINI, C.; MONTOSSI, F.; SAÑUDO, C.; CAMPO, M.M.; OLIVER, M.A.; NUTE, G.R.; GUERRERO, L. Consumer´s purchasing intention for lamb meat affected by country of origin, feeding system and meat price: a conjoint study in Spain, France and United Kingdom. Food Quality and Preference, 2011, Volume 22, Issue 5, July 2011, Pages 443-451. https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2011.02.007 22 Article history: Received 28 October 2010; Received in revised form 21 February 2011; Accepted 22 February 2011; Available online 24 February 2011. Acknowledgements: Authors would like to thank INIA-Uruguay, INIA-Spain and AECI(Agencia...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
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5. |  | FONT I FURNOLS, M.; REALINI, C. E.; GUERRERO, L.; NUTE, G. R.; SAÑUDO, C.; CAMPO, M. M.; MUELA, E.; OLIVER, M. A. Efecto del sistema de alilmentación sobre la aceptabilidad de la carne ovina uruguaya en el mercado europeo In: MONTOSSI, F.; SAÑUDO, C. (Eds.). Cooperación Hispano-Uruguaya. Diferenciación y valorización de la carne ovina y bovina del Uruguay en Europa: Influencia de Sistemas de Producción sobre Bienestar Animal, Atributos Sensoriales, Aceptabilidad y Percepción de Consumidores y Salud Humana Montevideo (Uruguay): INIA, 2007. p. 107-112 (INIA Serie Técnica ; 168)Tipo: Capítulo en Libro Técnico-Científico |
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6. |  | REALINI, C. E.; FONT I FURNOLS, M.; GUERRERO, L.; PETERS, Z.; NUTE, G. R.; CAMPO, M. M.; SAÑUDO, C.; OLIVER, M. A. Efecto del sistema de alimentación sobre la aceptabilidad de la carne de vacuno uruguaya en el mercado europeo In: MONTOSSI, F.; SAÑUDO, C. (Eds.). Cooperación Hispano-Uruguaya. Diferenciación y valorización de la carne ovina y bovina del Uruguay en Europa: Influencia de Sistemas de Producción sobre Bienestar Animal, Atributos Sensoriales, Aceptabilidad y Percepción de Consumidores y Salud Humana Montevideo (Uruguay): INIA, 2007. p. 71-77 (INIA Serie Técnica ; 168)Tipo: Capítulo en Libro Técnico-Científico |
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7. |  | RESCONI, V.C.; CAMPO, M.M.; FONT I FURNOLS, M.; OLIVER, M.A.; LUZARDO, S.; SAN JULIÁN, R.; BRITO, G.; MONTOSSI, F.; SAÑUDO, C. Effect of different feeding systems in the sensory quality of uruguayan beef. In: International Congress of Meat Science and Technology (54., Cape Town, South Africa). Cape Town, 2008. p. 177Tipo: Abstracts/Resúmenes |
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8. |  | REALINI, C.E.; FONT I FURNOLS, M; GUERRERO, L.; MONTOSSI, F.; CAMPO, M.M.; SAÑUDO, C.; NUTE, G.R.; ALVAREZ, I.; CAÑEQUE, V.; BRITO, G.; OLIVER, M.A. Effect of finishing diet on consumer acceptability of Uruguayan beef in the European market. Meat Science, 2009, v. 81, p. 499-506 Article history: Received 8 April 2008 // Received in revised form 24 September 2008 // Accepted 5 October 2008.Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
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9. |  | DE LA FUENTE, J.; DIAZ, M.T.; ÁLVAREZ, I.; OLIVER, M.A.; FONT I FURNOLS, M.; SAÑUDO, C.; CAMPO, M.M.; MONTOSSI, F.; NUTE, G.R.; CAÑEQUE, V. Fatty acid and vitamin E composition of intramuscular fat in cattle reared in different production systems. Meat Science, Volume 82, Issue 3, July 2009, Pages 331-337. https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2009.02.002 Article history: Received 5 March 2008 // Received in revised form 7 January 2009 // Accepted 2 February 2009. Acknowledgements: This work has been made possible by funding from the AECI(Agencia Española de Cooperación Internacional), the...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
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10. |  | SAN JULIAN, R.; CAMPO, M.M.; NUTE, G.; MONTOSSI, F.; FONT-I-FURNOLS, M.; GUERRERO, L.; OLIVER, M.A.; SAÑUDO, C. Short communication. Sensory evaluation of commercial beef produced in Uruguay and three European countries. Spanish Journal of Agricultural Research, 2012, v. 10, no. 3, p. 712-716. http://dx.doi.org/10.5424/sjar/2012103-630-11 Article history: Received: 01-12-11. Accepted: 28-06-12. Acknowledgements: This research was part of cooperative agreement among INIA Uruguay, INIA Spain, and the AECID
Spain, with the participation of the National Meat Institute (INAC,...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
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11. |  | CAMPO, M.M.; SAN JULIÁN, R.; SAÑUDO, C.; OLLETA, J.L.; NUTE, G.R.; FONT I FURNOLS, M.; GUERRERO, L.; OLIVER, M.A.; CAÑEQUE, V.; ÁLVAREZ, I.; DÍAZ, M.T.; MONTOSSI, F. Análisis sensorial de la carne bovina de diferentes sistemas productivos y tiempos de maduración. In: JORNADA SOBRE PRESENTACIÓN DE RESULTADOS DEL PROYECTO, MADRID, MARZO, 2006; SAÑUDO, C.; MONTOSSI, F. (Coord.).Madrid: INIA (España), 2006. p. 25-26 Contiene presentación oral de M.M. Campo, p. 27-30.Tipo: Trabajos en Congresos/Conferencias |
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12. |  | CAÑEQUE, V.; DÍAZ, M.T.; DE LA FUENTE, J.; SAÑUDO, C.; CAMPO, M.M.; OLIVER, M.A.; FONT I FURNOLS, M.; MONTOSSI, F.; SAN JULIÁN, R.; NUTE, G.R.; ÁLVAREZ, I. Comparación entre la composición de ácidos grasos de la carne de vacuno procedente de distintos sistemas de producción europeos en relación a la procedente de Uruguay en crianza extensiva. In: JORNADA SOBRE PRESENTACIÓN DE RESULTADOS DEL PROYECTO, MADRID, MARZO, 2006; SAÑUDO, C.; MONTOSSI, F. (Coord.). Madrid: INIA (España), 2006. p. 63-65 Contiene presentación oral de Vicente Cañeque, p. 67-69.Tipo: Trabajos en Congresos/Conferencias |
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13. |  | FONT I FURNOLS, M.; REALINI, C.E.; GUERRERO, L.; OLIVER, M.A.; SAÑUDO, C.; CAMPO, M.M.; NUTE, G.R.; CAÑEQUE, V.; ALVAREZ, I.; SAN JULIAN, R.; LUZARDO, S.; BRITO, G.; MONTOSSI, F. Acceptability of lamb fed on pasture, concentrate or combinations of both systems by European consumers. Meat Science, Volume 81, Issue 1, January 2009, Pages 196-202. Doi: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2008.07.019 Article history: Received 8 April 2008 // Received in revised form 15 July 2008 // Accepted 18 July 2008. Acknowledgements: The authors thank INIA-Uruguay, INIA-Spain and AECI (Agencia Española de Cooperación Internacional) for their...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
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14. |  | FONT I FURNOLS, M.; SAN JULIAN, R.; GUERRERO, L.; SAÑUDO, C.; CAMPO, M.M.; OLLETA, J.L.; OLIVER, M.A.; CAÑEQUE, V.; ALVAREZ, I.; DIAZ, M.T.; BRANSCHEID, W.; WICKE, M.; NUTE, G.R.; MONTOSSI, F. Acceptability of lamb meat from different producing systems and ageing time to German, Spanish and British consumers. Meat Science, Volume 72, Issue 3, March 2006, Pages 545-554. DOI: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2005.09.002 Article history: Received 26 April 2005// Received in revised form 9 September 2005// Accepted 9 September 2005. Acknowledgements: We thank the AECI, INIA-Spain and INIA-Uruguay
for their financial support, the people of the different...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
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15. |  | OLIVER, M.A.; NUTE, G.R.; FONT I FURNOLS, M.; SAN JULIÁN, R.; CAMPO, M.M.; SAÑUDO, C.; CAÑEQUE, V.; ÁLVAREZ, I.; DÍAZ, M.T.; BRANSCHEID, W.; WICKE, M.; MONTOSSI, F. Aceptabilidad de la carne de vacuno procedente de diferentes sistemas de producción por consumidores alemanes, españoles e ingleses. In: JORNADA SOBRE PRESENTACIÓN DE RESULTADOS DEL PROYECTO, MADRID, MARZO, 2006; SAÑUDO, C.; MONTOSSI, F. (Coord.).Madrid: INIA (España), 2006. p. 41-43 Contiene presentación oral de M. Angels Oliver, p. 45-49.Tipo: Trabajos en Congresos/Conferencias |
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16. |  | OLIVER, M.A.; NUTE, G.R.; FONT I FURNOLS, M.; SAN JULIÁN, R.; CAMPO, M.M.; SAÑUDO, C.; CAÑEQUE, V.; GUERRERO, L.; ALVAREZ, I.; DIAZ, M.T.; BRANSCHEID, W.; WICKE, M.; MONTOSSI, F. Eating quality of beef, from different production systems, assessed by German, Spanish and British consumers. Meat Science, November 2006, Volume 74, Issue 3, Pages 435-442. DOI: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2006.03.010 Article history: Received 3 November 2005 // Received in revised form 10 March 2006 // Accepted 10 March 2006. Acknowledgements: This authors thank the Agencia Espan?ola de Cooperacio´n Internacional (AECI), the Instituto Nacional de...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
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17. |  | SAN JULIÁN, R.; SAÑUDO, C.; CAMPO, M.M.; OLLETA, J.L.; NUTE, G.R.; FONT I FURNOLS, M.; GUERRERO, L.; OLIVER, M.A.; CAÑEQUE, V.; ÁLVAREZ, I.; DÍAZ, M.T.; MONTOSSI, F. Evaluación sensorial de la carne de cordero procedente de diferentes sistemas de producción de Uruguay. In: JORNADA SOBRE PRESENTACIÓN DE RESULTADOS DEL PROYECTO, MADRID, MARZO, 2006; SAÑUDO, C.; MONTOSSI, F. (Coord.).Madrid: INIA (España), 2006. p. 33-35 Contiene presentación oral de R. San Julián, p. 37-38.Tipo: Trabajos en Congresos/Conferencias |
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18. |  | SAÑUDO, C.; MONTOSSI, F.; OLIVER, M.A.; CAÑEQUE, V.; SAN JULIÁN, R.; CAMPO, M.M.; FONT I FURNOLS, M.; ÁLVAREZ, I.; DE LA FUENTE, J.; DÍAZ, M.T.; BRANSCHEID, W.; NUTE, G.R. Evaluación y promoción de la calidad de la carne uruguaya y otros productos agroalimentarios sobre la base de los estándares de calidad de la Unión Europea y en función de distinto sistemas productivos del Uruguay: objetivos y material utilizado. In: JORNADA SOBRE PRESENTACIÓN DE RESULTADOS DEL PROYECTO, MADRID, MARZO, 2006; SAÑUDO, C.; MONTOSSI, F. (Coord.).Madrid: INIA (España), 2006. p. 11-15 Contiene presentación oral de C. Sañudo, p. 17-22.Tipo: Trabajos en Congresos/Conferencias |
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19. |  | DÍAZ, M.T; ÁLVAREZ, I.; DE LA FUENTE, J.; SAÑUDO, C.; CAMPO, M.M; OLIVER, M.A.; FONT I FURNOLS, M.; MONTOSSI, F.; SAN JULIÁN, R.; BRANSCHEID, W.; NUTE, G. R.; CAÑEQUE, V. Fatty acid composition of lamb meat from Spain, Britain, Germany and Uruguay. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY (ICoMST), 50., 2004, Helsinki, Finland. Proceedings. Helsinki, 2004.Tipo: Trabajos en Congresos/Conferencias |
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20. |  | DÍAZ, M.T.; ALVAREZ, I.; DE LA FUENTE, J.; SAÑUDO, C.; CAMPO, M.M.; OLIVER, M.A.; FONT I FURNOLS, M.; MONTOSSI, F.; SAN JULIÁN, R.; NUTE, G.R.; CAÑEQUE, V. Fatty acid composition of meat from typical lamb production systems of Spain, United Kingdom, Germany and Uruguay Meat Science, Volume 71, Issue 2, October 2005, Pages 256-263. DOI: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2005.03.020 Article history: Received 17 December 2004 // Received in revised form 23 March 2005 // Accepted 23 March 2005. Acknowledgements: This work has been made possible by funding from
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