|
|
Registros recuperados : 5 | |
3. |  | MEDEIROS, W.; PUPIN, S.; TORRES, D.; PAVAN, B.E.; FERRAUDO, A.S.; DE MORAES, M.L.T.; DE PAULA, R.C. Artificial neural networks for predicting the genetic value of Eucalyptus progenies. In: Pesquisa florestal brasileira = Brazilian journal of forestry research., v. 39, e201902043, Special issue, 2019. Colombo : Embrapa Florestas, 2019. Congreso IUFRO, 25., Curitiba, Brasil, 29 setiembre-05 octubre, 2019. Abstracts. p. 187-188Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
|   |
4. |  | TORRES, D.; NUNES, A.C.P.; AGUIAR, A.; NIKICHUK, N.; CENTURIÓN, C.; CABRERA, M.; MORAES, M.L.T.; RESENDE, M.D.V.; SEBBENN, A.M. Clonal selection of Eucalyptus grandis x Eucalyptus globulusfor productivity, adaptability, and stability, using SNP markers. Silvae Genetica, 2016, v. 65, no. 2, p. 30-38. Article history: Online erschienen: 27.10.2017; Erschienen im Druck: 01.12.2016.Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
|    |
5. |  | SANTOS, W.; FREITAS, M.L.M.; DALASTRA, C.; SOUZA, F.B.; TORRES, D.; MORAES, M.A.; MACHADO, J.A.R.; AGUIAR, A.V.; MORAES, M.L.T.; SEBBENN, A.M. Genetic variation in Dipteryx alata progenies in Brazil In: IUFRO Forest Tree Breeding Conference, August 25-29, Prague, Czech Republic, 2014. Book of Abstracts. p. 58Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
|    |
Registros recuperados : 5 | |
|
|
Registros recuperados : 8 | |
1. |  | CAMPO, M. M.; RESCONI, V. C.; OLLETA, J. L.; PARDOS, J. J.; LARA, P.; SAÑUDO, C. Evaluación sensorial de carne de novillos finalizados en diferentes sistemas de alimentación In: MONTOSSI, F.; SAÑUDO, C. (Eds.). Cooperación Hispano-Uruguaya. Diferenciación y valorización de la carne ovina y bovina del Uruguay en Europa: Influencia de Sistemas de Producción sobre Bienestar Animal, Atributos Sensoriales, Aceptabilidad y Percepción de Consumidores y Salud Humana Montevideo (Uruguay): INIA, 2007. p. 67-70 (INIA Serie Técnica ; 168)Tipo: Capítulo en Libro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
|    |
2. |  | RESCONI, V.C.; CAMPO, M.M.; MONTOSSI, F.; FERREIRA, V.; SAÑUDO, C.; ESCUDERO, A. Gas chromatographic-olfactometric aroma profile and quantitative analysis of volatile carbonyls of grilled beef from different finishing feed systems. Journal of Food Science, 2012, v. 77, no. 6, p. 5240-5246. https://doi.org/10.1111/j.1750-3841.2012.02720.x History article: Submitted 11/24/2011; Accepted 3/14/2012. Acknowledgments: The authors thank P. Lara, F. San Juan, L. Cullere, and J. Zapata, and the technical support and expertise of the personnel involved in fattening, slaughtering,...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
|    |
3. |  | RESCONI, V.C.; CAMPO, M.M.; MONTOSSI, F.; FERREIRA, V.; SAÑUDO, C.; ESCUDERO, A. Relationship between odour-active compounds and flavour perception in meat from lambs fed different diets. Meat Science, 2010, v.85, no.4, p. 700-706. Article history: Received 22 July 2009 // Received in revised form 9 March 2010 // Accepted 18 March 2010.Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : A - 1 |
Biblioteca(s): INIA La Estanzuela; INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
|    |
6. |  | SAN JULIÁN, R.; MONTOSSI, F.; RESCONI, V. C.; CAMPO, M. M.; SAÑUDO, C.; ESCUDERO, A.; FERREIRA, V. El aroma de la carne de cordero Revista INIA Uruguay, 2010, no. 23, p. 20-23 (Revista INIA; 23)Tipo: Artículos en Revistas Agropecuarias |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
|    |
7. |  | RESCONI, V.C.; CAMPO, M.M.; FONT I FURNOLS, M.; OLIVER, M.A.; LUZARDO, S.; SAN JULIÁN, R.; BRITO, G.; MONTOSSI, F.; SAÑUDO, C. Effect of different feeding systems in the sensory quality of uruguayan beef. In: International Congress of Meat Science and Technology (54., Cape Town, South Africa). Cape Town, 2008. p. 177Tipo: Abstracts/Resúmenes |
Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
|    |
8. |  | RESCONI, V. C.; CAMPO, M. M.; LARA, P.; PARDOS, J. J.; OLLETA, J. L.; FONT I FURNOLS, M.; GUERRERO, L.; SAÑUDO, C. Evaluación sensorial de carne de corderos finalizados en diferentes sistemas de alimentación In: MONTOSSI, F.; SAÑUDO, C. (Eds.). Cooperación Hispano-Uruguaya. Diferenciación y valorización de la carne ovina y bovina del Uruguay en Europa: Influencia de Sistemas de Producción sobre Bienestar Animal, Atributos Sensoriales, Aceptabilidad y Percepción de Consumidores y Salud Humana Montevideo (Uruguay): INIA, 2007. p. 103-106 (INIA Serie Técnica ; 168)Tipo: Capítulo en Libro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
|    |
Registros recuperados : 8 | |
|
Expresión de búsqueda válido. Check! |
|
|