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1.Imagen marcada / sin marcar GODWIN, I.; LI, L.; LUIJBEN, K.; OELBRANDT, N.; VELAZCO, J.I.; MILLER, J.; HEGARTY, R. The effects of chronic nitrate supplementation on erythrocytic methaemoglobin reduction in cattle. Animal Production Science, 2015, v. 55(5), p. 611-616. Article history: Received 2 September 2013, accepted 6 February 2014, published online 8 May 2014.
Biblioteca(s): INIA Treinta y Tres.
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Acceso al texto completo restringido a Biblioteca INIA Tacuarembó. Por información adicional contacte bibliotb@tb.inia.org.uy.
Registro completo
Biblioteca (s) :  INIA Tacuarembó.
Fecha actual :  17/09/2014
Actualizado :  24/04/2020
Tipo de producción científica :  Artículos en Revistas Indexadas Internacionales
Circulación / Nivel :  Internacional - --
Autor :  MONTOSSI, F.
Afiliación :  FABIO MARCELO MONTOSSI PORCHILE, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay.
Título :  60th International Congress of Meat Science and Technology, August 17th?22nd, 2014, Punta del Este, Uruguay Meat Science, Sustainability and Innovation
Fecha de publicación :  2014
Fuente / Imprenta :  Meat Science, 2014, v. 98, no. 3, p.321. http://dx.doi.org/10.1016/j.meatsci.2014.07.022
ISSN :  03091740
DOI :  10.1016/j.meatsci.2014.07.022
Idioma :  Inglés
Notas :  E-mail address: fmontossi@inia.org.uy.
Contenido :  The members of the Organizing Committee of the “60th International Congress of Meat Science and Technology” (ICoMST) have the greatpleasure and honor to introduce you the Special Issue of Meat Sciencepresenting the contributions of twenty six articles covering a broadrange of topics and disciplines.The main body organizations responsible for the organization of ICoMST 2014 are INIA (National Institute of Agriculture Research),INAC (National Meat Institute), LATU (Technological Laboratory ofUruguay) and AUPA (Uruguayan Association of Animal Production).
Palabras claves :  ICOMST; MEAT; URUGUAY.
Thesagro :  CARNE.
Asunto categoría :  L01 Ganadería
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Tacuarembó (TBO)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
TBO100076 - 1INIAP - PPPP/MEAT SCIENCE/2014
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